През последните три дни Русия започна да засилва присъствието си в

...
През последните три дни Русия започна да засилва присъствието си в
Коментари Харесай

ВС на Украйна се върнаха назад: руснаците напреднаха в посока Сватовски ВИДЕО+КАРТА

През последните три дни Русия стартира да ускорява наличието си в региона на село Кармазиновка, което се намира в Сватовски регион на Луганска област. Активността на съветските войски е съпроводена от осезаемо артилерийско прикритие. Това съобщават военни анализатори на плана DeepState.

Изданието отбелязва, че упоменатият сектор от фронта до неотдавна е бил релативно спокоен, а артилерията е изиграла значима роля за подобен местен триумф на съперника.

 
 Карта на борбите в Сватовски регион на Луганска област, карта на борбите Украйна Карта на борбите в Сватовски регион на Луганска област
В тази връзка Силите за защита на Украйна организират стабилизационни ограничения - въвели са запас и нападат нашествениците.

Припомняме, че съгласно The ​​Wall Street Journal контранастъплението на въоръжените сили на Украйна е в задънена улица, тъй като Русия се радва на предимство във въздуха.

На собствен ред президентът Зеленски изясни бавния ход на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна с обстоятелството, че то не е почнало напролет. Русия се възползва от забавянето и минира териториите – построени са няколко отбранителни линии. Сега силите за защита се нуждаят от далекобойна артилерия и, съгласно оценки на медиите, месечното ползване на дронове е към 10 хиляди единици.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР